Волинська єпархія УПЦ проведе благодійний різдвяний концерт в двадцяте

Волинська єпархія УПЦ 23 січня проведе XX, ювілейний, Різдвяний благодійний концерт. Як і минулого року, він відбуватиметься у двох залах. О 17-й годині дійство розпочнеться у Палаці культури Луцька, а о 18-й – у приміщенні обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. Програма концерту у двох залах однакова. Тільки зсунута, так би мовити, у часі, аби виступаючі встигали переходити з однієї сцени на іншу, повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Відомо, що чимало людей приходять на Різдвяний благодійний концерт Волинської єпархії задовго до його початку, аби зайняти місце у залі. Якщо під час першого Різдвяного благодійного концерту Волинська єпархія Української православної церкви зібрала близько двох тисяч гривень, то під час останнього, дев’ятнадцятого, ця  сума уже становила 270 тисяч. А всього за 19 благодійних концертів Волинська єпархія УПЦ пожертвувала дітям-сиротам та нужденним майже два мільйони гривень! Заради участі у Різдвяному благодійному концерті  у Луцьк приїжджають паломники з Росії, Білорусі, серед них чимало духовних чад нашого митрополита, які завжди підтримують численні благодійні справи владики Ніфонта.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>