На Волині п’яний хуліган хотів зарізати міліціонера

Дільничний інспектор міліції села Старий Чарторийськ Маневицького району капітан Віталій Оксенюк на головній вулиці села помітив 24-річного місцевого жителя. Хлопець був п’яний і хуліганив, повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Правоохоронець зробив йому зауваження. Натомість чоловік не кинувся на нього з кулаками, потім у руках нападника блиснув ніж. Міліціонер встиг перехопити і відібрати холодну зброю, проте зловмисник пошкодив йому руку та порізав форменний одяг.

– Слід відзначити, що затриманий неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, нині перебуває під адміністративним наглядом, – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – У його кримінальній біографії є судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та крадіжку. Загалом за місцем проживання чоловік характеризується вкрай негативно.

Затриманий пояснив, що пішов на такий вчинок через те, що недолюблює міліціонерів, адже саме через правоохоронців двічі побував покарання у місцях позбавлення волі. Тепер за напад на дільничного інспектора міліції правопорушник може ще п’ять років провести у в’язниці.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>