Лучан просять поважати пам’ять – не вигулювати собак на міському меморіалі

Відділ інформаційної роботи Луцької міської ради на офіційній сторінці міста в Інтернеті розповсюдив звернення до лучан, які мають домашніх улюбленців і місцем для вигулу обирають меморіальний комплекс «Вічна слава».

«Це - місце пам’яті, де захоронені воїни-визволителі, встановлені меморіальні знаки, присвячені видатним подіям з історії України та нашого народу: борцям за волю та незалежність України, чорнобильцям, воїнам-афганцям, холмщакам, до яких ми ставимося з пошаною. Тож будьмо милосердними та толерантними один до одного. Поважаймо почуття інших людей», - йдеться у зверненні.

Також лучанам нагадують, що відповідно до статті 154 Адміністративного кодексу України  вигулювання собак без повідків і намордників (крім собак, у реєстраційних свідоцтвах на яких зроблено спеціальну відмітку) у громадських місцях тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів. За дотриманням цих правил стежить відділ муніципальної дружини міської ради.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>