На Волині двоє чоловіків билися через жінку – один загинув, ще одного поранили

Мешканець Нововолинська чотири наступні роки проведе у місцях позбавлення волі та змушений буде оплатити 100 тисяч гривень моральної і матеріальної шкоди рідним застреленого ним з необережності знайомого.

Виною усьому конфлікт, який виник вночі у будинку обвинуваченого. Добряче випивши, горе-товариші вирішили роздивитися рушницю, яку напередодні купили за спільні кошти. Пізніше виникла сварка через дружину одного із них.

Як розповідає підсудний, постраждалий напав на нього з рушницею та погрожував убивством, а під час шарпанини випадково натиснув на курок. У результаті поранив ще одного товариша, котрий намагався їх розборонити. Від отриманої вогнепальної рани чоловік помер.

Окрім того, при обшуку будинку, де мешкає затриманий, міліціонери знайшли підроблені паспорти із вклеєними його фотокартками.

Як повідомили у прес-службі Волинської міліції, справу розглядав Володимир-Волинський міський суд і визнав чоловіка винним у вбивство з необережності та підробці документів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>