Форум Єромайданів у Харкові приютила церква – її штурмували «тітушки» (відео)

11 січня у Харкові розпочав роботу перший Всеукраїнський форум Євромайданів. Для його проведення організаторам не вдалося знайти ніякого приміщення. На допомогу євромайданівцям прийшла церква. Делегати Всеукраїнського форуму Євромайданів в Харкові зібралися в Свято-Дмитрівському храмі Української Автокефальної православної церкви. Коли двері за учасниками форуму зачинилися, прорватися до храму спробували кілька десятків молодих людей у спортивних костюмах. Охорона стримала їх натиск до приїзду міліції. Близько 20 нападаючих затримали.

http://www.youtube.com/watch?v=AEdTEySD66Y

Форумчани розійшлися працювати по окремих секціях по різних приміщеннях. На книгарню «Є», де працювала група Громадянської освіти в рамках форуму Євромайданів напали близько 30 «тітушок». Здолавши опір охорони, вони попсували скляні елементи меблів та розпили сльозогінний газ.

Форум працюватиме у Харкові і у неділю.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>