«Беркут» знову пустив кийки у дію – сильно побили Юрія Луценка (відео)

Суд над «васильківськими терористами» Володимиром Шпарою, Ігорем Мосійчуком та Сергієм Бевзом, яких визнали винними у підготовці підриву пам’ятника Леніна у Борисполі і у закликах до повалення конституційного ладу, у Києво-Святошинському районі Києва обернувся сутичками між активістами Євромайдану та правоохоронцями. Усім трьом підсудним призначили покарання у вигляді 6 років позбавлення волі, прямо у залі засідань між присутніми людьми, які були обурені вироком, та підрозділом судової міліції «Грифон» виникла сутичка.

Потім протистояння перейшло на вулицю. Активісти Євромайдану заблокували будівлю суду, не випускаючи автозак. Аби прорвати оточення сюди підтягнули кілька автобусів «Беркуту», і спецпризначенці пішли на прорив, побивши людей.

http://www.youtube.com/watch?list=UU05a1ubeJZJTapMUFpCQfFw&v=4lq-lzIZqEE

Проте й на цьому конфлікт не вичерпався. «Автомайданівці» своїми машинами заблокували автобуси «Беркуту» неподалік від Святошинського відділку МВС на Проспекті перемоги у Києві. Кільком автобусам спустили шини. Люди змушували беркутівців зняти маски, аби зафіксувати обличчя тих, хто бив людей. Один з автобусів почали розхитувати, поруч знаходився екс-міністр МВС Юрій Луценко.

http://www.youtube.com/watch?v=pOP7ft4Qj9A#t=21

З транспортного засобу вискочили спецпризначенці і почали палиця відганяти протестувальників. Зокрема серйозно постраждав і Луценко, який намагався розборонити сутичку. Він втратив свідомість і був доставлений у лікарню у відділення інтенсивної терапії.

«Беркут» випустили з автобусів, лише коли бійці познімали маски.

http://www.youtube.com/watch?v=Yyc5Jml1TAo

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>