«Волинь» відпускає Шеліхова і Матуку, а анонсовані новачки виявилися «качкою»

Футболісти «Волині» зібралися у Луцьку після зимових канікул. Як розповів прес-секретар луцького клубу Юрій Конкевич, у Луцьку команда приступила до бігової підготовки і перебуватиме тут до 18 січня. Після чого вирушить на перший учбово-тренувальний збір у турецький Белек, який триватиме до 1 лютого.

Уже залишили луцький клуб півзахисник з Камеруну Ерік Матуку та воротар Денис Шеліхов. Останнього «Волинь» орендувала у «Дніпра», проте за другу каденцію у луцькому клубі він так ні разу і не вийшов за основну команду. Фактично увесь термін оренди Денис заліковував важку травму, а тепер його послуги знову знадобилися дніпропетровцям.

На перегляді у «Волині» перебувають кілька новачків. Проте широко анонсованих раніше у ЗМІ раніше словенця Рене Міхелича та українця Андрія Пілявського з хайфського «Маккабі» серед них немає. Усе залишилося на рівні зацікавленості луцького клубу та чуток.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>