Сашко Положинський хоче залишити раду об’єднання «Майдан»

Луцький музикант лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський  вважає, що до ради ВО «Майдан» увійшли не всі ті люди, які були б гідними представляти інтереси українців, розповів музикант в інтерв'ю «Главкому».

«Та картинка, яку я побачив на тому засіданні ради, на якому я був, дуже мені нагадала те, що відбувається у Верховній Раді. Я багато років кажу, що не бачу себе у складі Верховної Ради, тому що просто не витримаю тих умов, в яких там доводиться працювати. Відтак, навряд чи я зможу довго протриматись і в раді «Майдану», – цитує лідера «Тартака» ТСН.

Не влаштовують Положинського і цілі, задекларовані в статуті ВО «Майдан», адже музикант не бачить, які відбудуться зміни, якщо до влади прийдуть інші політики. Зважаючи на це, Олександр впевнений, що стояти на Майдані сенсу немає, а треба розробити чіткий план дій і організовувати локальні протести.

«Я, чесно кажучи, вважав би за доцільне після різдвяних свят акції на Майдані згорнути. Але виключно за умови, що ми будемо чітко знати, що ми робимо далі. Тому що якщо не маю чіткої конкретної відповіді на це питання – краще стояти», - запевнив музикант.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>