На Волині засудили шахрая, який привласнив 300 тисяч гривень

Кара наздогнала бізнесмена, який «наколював» на чималі суми своїх потенційних партнерів. Так, чоловік, сам будучи власником господарського товариства, домовившись із керівником іншого підприємства про поставки товару, але зник із отриманими за нього грошима, а це 170 тисяч гривень. Також зловмисник у змові з іншими, незаконно заволодівши паролями доступу та цифровими ключами, перерахував на рахунок свого підприємства 140 тисяч гривень  з рахунків одного з комунальних підприємств міста.

Вироком Луцького міськрайонного суду чоловіка засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна та вилученням коштів, одержаних злочинним шляхом, інформує прес-служба Волинської обласної прокуратури.
Окрім того, його позбавлено права 2 роки займатися підприємницькою діяльністю. Ухвалою Апеляційного суду Волинської області вирок залишено без змін.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>