Луцькі й одеські прикордонники спільно перехопили понад 500 ящиків цигарок

У ході спільних дій прикордонників Луцького та Котовського загонів, співробітників УМВС у Волинській та Рівненській областях вдалося завадити спробі контрабанди значної кількості тютюнових виробів. Володіючи оперативною інформацією у Рівненській області прикордонники та співробітники міліції зупинили автомобіль «МАН». Він рухався з Одеси на Волинь. Вантажний відсік був опломбований печаткою фірми-відправника. За документами вантажівкою везли 1 тисячу ящиків ксероксного паперу, вартість якого становить майже 200 тисяч гривень. Проте власник вантажу не згодився представити правоохоронцям товар для перевірки. У зв’язку з цим було отримано ухвалу райсуду на право обшуку автомобіля.

Спільна міжвідомча група здійснила огляд вантажу. Як результат в кузові було знайдено 533 ящики сигарет «Solange Menthol» білоруського виробництва без акцизу. Загалом в ящиках знаходилося більше 265 тисяч пачок тютюнових виробів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>