З «Волиньторфу» стягують борги через суд

Після скандальної зміни керівництва на успішному підприємстві «Волиньторф», яке багато років було бюджетоутворюючим для Маневицького району Волині, почалися проблеми. Спочатку, як відомо, підприємство підвищило ціну на свою продукцію. А нещодавно підприємство стало відповідачем у Господарському суді Волинської області.

Ще рік тому «Волиньторф» отримав 4 спеціалізовані автомобілі у товариства з обмеженою відповідальністю «Промислово-комерційна компанія «Будшляхмаш». Але з оплатою виникли проблеми. Купівля техніки мала відбутися у рамках державної програми «Державна підтримка будівництва вугле-торфодобудовних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств». За цією программою ДП «Волиньторф» мало отримати 35 мільйонів гривень.

Оскільки власних коштів для оплати за отриману техніку підприємству забракло, поставник ТзОВ «Промислово-комерційна компанія «Будшляхмаш» вирішило стягнути кошти з ДП «Волиньторф» через суд. За Рішенням Господорського суду Волинської області підприємство повинно сплатити борг у розмірі 1 мільйон 685 тисяч гривень до кінця 2013 року. У свою чергу «Волиньторф» не має змоги просить дати відстрочку по сплаті боргу. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>