Лучани збираються на третій день Різдва «провідати» губернатора

Ініціативна група лучан домовляється у мережі Інтернет про те, щоб збільшити активність протестних акцій та флешмобів. Зокрема на board.lutsk.ua користувач olsad запропонував навідатись до голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Клімчук«Якось читаючи новини зловив себе на думці, а чому це Луцьк такий пасивний в соцполітичній діяльності. Практично щодня, щось відбувається в Києві, Львові, Тернополі, ба навіть в Донецьку, Харкові й Одесі. У нас же чомусь стуканина по клавіатурі - єдина форма протесту. І мені стало соромно…

Власне, пропоную взяти приклад і на різдвяні свята навідатись на автомобілях в гості до нашого любого губернатора… Офіційно - їдемо вітати з Різдвом, поколядувати... Питання поставити. От мене наприклад цікавить за які гроші організовувався антифашистський мітинг, антимайдан», - пише olsad.

Збір має відбутися 9.01 о 18:00 на парковці «Епіцентру» (велика транспортна розв'язка, багато місця). До участі в акції зголошуються автомобілісти, а також велосипедисти.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>