Засудили екс-голову Луцької райради

Колишнього голову Луцької районної ради засуджено до 4 років позбавлення волі за шахрайство та зловживання службовим становищем.

Все почалося ще у серпні 2008 року. До посадовця звернувся громадянин із проханням посприяти товаришу у прискоренні документального оформлення зміни цільового призначення земельних ділянок у селі Тарасове Луцького району та зменшенні суми втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, яка при цьому сплачується.

Голова ж районної ради, пообіцяв, що вирішить проблему за 270 тисяч гривень, хоч знав, що насправді повноважень вплинути на вирішення цих питань не мав. Зрештою посадовець отримав половину суми, але за кілька років справа так і не зрушила з місця, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Окрім того, що колишній голова райради отримав реальний строк, Луцький міськрайонний суд зобов’язав його виплатити потерпілому 170 тисяч гривень компенсації.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>