На Волині розшукали водія, який збив двох пішоходів і втік

До Камінь-Каширської центральної районної доставили 19-річного та 32-річного жителів села Мостище. Характер травм вказував на те, що обоє стали жертвами ДТП.

– Під час перевірки правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловіки отримали у дорожньо-транспортній пригоді, винуватець якої втік із місця події, залишивши пішоходів і не надавши їм першої медичної допомоги, – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, працівники міліції встановили винуватця автопригоди. Ним виявився 22-річний житель села Бузаки, котрий у нетверезому стані перебував за кермом автомобіля «ВАЗ».

Як повідомляє прес-служба волинської міліції, відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія затримали, автомобіль доставлено на арештмайданчик.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>