На Рівненщині ялинка спричинила пожежу і загинуло двоє дітей священика

Трагедія трапилася в селі Шпанів Рівненського району у будинку керівника єпархіальний відділ по роботі з молоддю УПЦ МП в Рівному протоієрея Василія Романюка. За попередніми даними пожежа спалахнула через займання новорічної ялинки. Оскільки будинок був дерев’яний, вогонь ширився приміщенням миттєво. Хоча від виклику пожежних до ліквідації пожежі минуло менше сорока хвилин, стихія встигла наробити непоправного. В одній з кімнат рятувальники виявили мертвими двох доньок священика – 5-річну Софійку та 7-річну Вероніку. Ще двоє дітей доставили у лікарню.

Сайт рівненського православного молодіжного об’єднання «НІКА» розмістив реквізити для матеріальної допомоги родині протоієрея Василія Романюка.

«Сталася велика трагедія. Керівника нашого сайту Господь відвідав бідою, згорів священицький дім і загинуло двоє діточок. Двом, на щастя, вдалося врятуватись. Просимо ваших молитв і хто чим може допомогти, відгукніться на цю трагедію. Бажаючі можуть перерахувати кошти на рахунок в Приватбанку: 5168 7553 3208 3563, Романюк Василь», - йдеться у повідомленні.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>