Визначили «тушку» та «в’язня» року

На Івано-Франківщині журналісти тижневика «Репортер» вирішили підбити підсумки 2013 року. І склали список тих прикарпатців, які відзначилися чимось особливим. Кожну «людину року» супроводжувала промовиста назва.

Так, нардепа від «Батьківщини» Володимира Купчука нарекли «Тушкою року» за те, що у квітні він поливав їх брудом, а вже у червні став сам «тушкою».

«В’язнем року» назвали минулорічного директора міського департаменту містобудування та архітектури Олега Гаркота. Майже рік розглядалася його справа про хабар, коли прокурор просто ошелешив усіх своєю поблажливістю, попросивши покарати підсудного лише штрафом та конфіскацією майна. Але наступного дня ще більше здивував суддя – Гаркот отримав п’ять з половиною років позбавлення волі, під варту його взяли у залі засідання, і він там знепритомнів. Нині, коли справа в апеляційному суді, карти знову помінялися: прокурор уже вважає вирок суду обґрунтованим, а потерпілий просить поблажливості до Гаркота.

Загалом журналісти номінували 13 прикарпатців, в більшості, звісно ж, депутатів. Окрім «в’язнів» і «тушок», були ще й такі номінації, як «Кувалда року», «Рекордсменка», «Облом», «Свідок», «Стрілець», «Революціонер» і навіть «Хто такий?», яким нарекли секретаря Івано-Франківської міської ради Миколу Вітенка.

Юлія САВІНА,

Івано-Франківська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>