Волинські даішники затримали чоловіка, якого підозрюють у викраденні людини

Орієнтування на затримання автомобіля «Volkswagen Passat» чорного кольору волинські правоохоронці отримали від колег з Рівненщини. Там чоловіка розшукували за підозрою в особливо важкому злочині – викраденні людини. Близько четвертої ранку розшукуване авто помітили на під’їзді до стаціонарного посту № 1 в смт Цумань Ківерцівського району. Проте на вимогу працівника ДАІ про зупинку водій зреагував збільшенням швидкості. Державтоінспектори наздогнали утікача у селі Струмівка Луцького району. За кермом був 35-річний лучанин, та ще й у нетверезому стані. Під час огляду автомобіля виявили пошкоджене лобове та розбиті два правих бокових скла, а в салоні – дві бити.

Як повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області(http://mvs.gov.ua/mvs/control/volyn/uk/publish/article/107579), на водія склали адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та передали його співробітникам УБОЗ Рівненської області. Автомобіль затриманий на арештмайданчик.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>