Волинські прикордонники затримали футболіста з Сенегалу, який прямував до Парижа

Під час прикордонного контролю рейсового автобуса «Київ-Варшава» в інспектора по перевірці документів виникла підозра щодо паспорту одного з пасажирів. Чоловік стверджував, що є французьким підданим, але поглиблене вивчення документа вказало зовсім на інше. Пізніше, під час встановлення всіх обставин правопорушення, мандрівник зізнався, що є громадянином Республіки Сенегал та намагається потрапити до Франції в Париж. Він нібито мав влаштуватися в одному з тамтешніх футбольних клубів. Також він розповів, що подорожувати вирішив по паспорту рідного брата, так як законним шляхом візу отримати йому не вдалося.

Як розповів прес-секретар Луцького прикордонного загону Олег Личковський, ще тривають оперативні заходи щодо встановлення особи порушника, після чого його притягнуть до відповідальності за порушення державного кордону України.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>