У СІЗО помістили одразу чотирьох підозрюваних у побитті Чорновол (відео)

Правоохоронні органи показово швидко намагаються розслідувати справу про побиття поблизу Борисполя журналістки та активістки Євромайдану Тетяни Чорновол. 27 грудня суд обрав запобіжні заходи одразу для чотирьох підозрюваних у цій справі. На два місяці у СІЗО відправили братів Сергія та Олександра Котенків, попереднього власника авто, яким користувалися нападники Олександра Храмцова та знайомого Сергія Котенка Андрія Насікова.

М’яко кажучи, попередні висновки слідства залишають занадто багато запитань. Так троє із чотирьох затриманих заявляють про цілком адекватні алібі у момент, коли сталося побиття Тетяни Чорновол. Єдиний, хто не відкидає, щоб був на місці злочину Сергій Котенко, проте він запевняє, що й сам став жертвою нападу невідомих. Також він розповів журналістам Громадського ТВ про те, що від ведення його справи відмовилося двоє адвокатів – їх нібито залякали.

 

 

Поки що усе скидається на те, що нинішніх підозрюваних хтось грамотно підставив. Тому саме розслідування може бути лише ланкою початкового плану.

Більше того, в у міліції уже натякнули на причетність до справи опозиціонерів. Зі слів начальника ГСУ МВС Миколи Чинчина затримані тісно контактували з членами партії «Удар» та «Батківщина». «Слідство вже має дані, що один з підозрюваних, Олександр Котенко, був членом бандитського угруповання Савлохова. Ця група входила в злочинне співтовариство Рибалко, на прізвисько Рибка, убитого в 2005 році, з яким тісно взаємодіяли брати Клички», - зазначив міліціонер.

 

http://www.youtube.com/watch?v=kmiGbX05SgM

 

http://www.youtube.com/watch?v=SWU14Vmk8EA

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>