Тернопільський астролог передбачив Майдан?

Рік тому відомий тернопільський астролог Іван Круп’як, характеризуючи «Зміїні» роки, яким є поточний 2013-й, вказав на їхній революційний характер. «У рік Змії розпочалася більшовицька революція (1917), світова економічна депресія (1929), Друга світова війна (1941), у 1953-му помер Сталін, а у 1989-му розпався СРСР, – сказав пан Круп’як. – Україна як незалежна держава заснована у рік Кози, тому їй у рік Змії треба бути стриманішою, глибоко все продумувати, зважувати різні ситуації. Наприкінці року варто очікувати великої суспільної напруги, сутичок та конфліктів».

Іван Круп’як

Іван Круп’як

Астролог наче у воду дивився: нині країна вирує, як бджолиний вулик. Що буде далі? З цим запитанням я звернулася до Івана Степановича після нічних подій 11 грудня, коли «Беркут» вкотре спробував «відтіснити» мирний Євромайдан з його позицій. До речі, напередодні цих подій пан Круп’як попереджав: «За кілька днів, максимум 10 грудня, відбудеться кульмінація, яка й вирішить долю Майдану».

– Бачимо, що після протистоянь 11 грудня напруженість почала спадати: проводяться круглі столи з президентами, прокуратура бере за шкірку осіб, причетних до розгону мирних акцій протесту 30 листопада, – каже Іван Круп’як. – Взагалі ж період грудня завжди був дуже важким для України. Стрілець, який панує у цей час, цілиться просто у серце Тельця-України. Дев’ять років тому у такий період люди теж мерзли на майданах за ідеали Помаранчевої революції.

– Чим, на вашу думку, завершиться нинішнє протистояння?

– Не бачу, щоб в Україні був реалізований кривавий сценарій. Держава вистоїть. 22 грудня Сонце увійде у знак Козерога, і напруга у суспільстві зійде нанівець. Почне збільшуватися день, і період темряви, невизначеності, що панує зараз, закінчиться.

– А що буде з нашими євроінтеграційними устремліннями?

– Згадаймо історію. Мазепа був вірним слугою царя Петра I, а потім став на бік шведського короля. Так само нині. Партія регіонів і Президент півтора року запевняли суспільство, що тримають курс на євроінтеграцію, а за тиждень різко з нього звернули. Бачите, і тоді, і зараз якісь сили не дають нам приєднатися до Європи. Разом з тим, Швеція має на своєму прапорі ті самі кольори, що й ми, синьо-жовті. І у Євросоюзу синій стяг та 12 жовтих зірочок на ньому… Очевидно, Україна має пройти свій особливий, на жоден інший не схожий шлях. Усі передумови для цього є.

– А що зірки обіцяють чинному Президенту? Добуде він свій термін?

– Потрясінь для нього з того розкладу, що є, не бачу.

Світлана Клос,

м. Тернопіль

 

  •  
Comments:

4 коментарів до Тернопільський астролог передбачив Майдан?

  1. Pingback: Тернопільський астролог розповів про кривавий сценарій і потрясіння для Януковича | Новости Тернополя

  2. Pingback: Тернопільський астролог розповів про кривавий сценарій і потрясіння для Януковича | Новости Украины

  3. Pingback: Як тернопільський астролог передбачив Євромайдан | Новости Украины

  4. Pingback: Як тернопільський астролог передбачив Євромайдан | Новости Тернополя

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>