У Тернополі народився майбутній богатир

Хлопчисько-богатир сімейства Юрчуків

Хлопчисько-богатир сімейства Юрчуків

Свою тринадцяту дитину, хлопчика вагою 6 кг 800 грамів і зростом 63 см, народила 36-річна жителька Шумського району Тетяна Юрчук.

Породілля народжувала самостійно, і хоча пологи не були простими, обійшлося без ускладнень. «Ми здивовані, – зізналася заступник головного лікаря перинатального центру Валентина Якимчук. – Раніше приймали немовлят вагою 5,5 і 6 кілограмів, але такий великий плід – це абсолютний рекорд. Новонароджений виглядає на чотиримісячну дитину!»

Мати богатиря розповіла, що її поява на світ теж була дивом. «Моїй мамі лікарі не радили народжувати, були протипоказання, – згадала Тетяна Юрчук. – Але у мами і гадки не було мене вбивати, аби врятувати своє життя. Після пологів їй відняло ноги, але, слава Богу, мама жива і дочекалася від мене тринадцятьох онуків».

За хлопчиком-гігантом медики ще деякий час спостерігатимуть в обласній дитячій лікарні. Старші діти Юрчуків, до слова, теж з’явилися на світ з великою вагою.

Світлана Клос,

м. Тернопіль

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>