У Борисполі ледь не вбили журналістку Тетяну Чорновол (фото, відео)

Сьогодні вночі невідомі здійснили напад на журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол. Пригода трапилася, коли вона повертала до себе в село Гора Бориспільського району. Журналістка помітила за собою стеження, спробувала змінити напрямок руху, проте її авто притис «Порш Кйєн Турбо». Тетяна Чорновіл спробувала утекти, але її наздогнали і жорстоко побили, завдавши численних травм.

Як відомо, Тетяна Чорновол була однією з тих, хто викрив автомобіль прослушки СБУ на Майдані Незалежності. Останнім часом вона займалася фотозйомками заміських маєтків міністра МВС Віталія Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки.

Зберігся запис відеореєстратора з машини журналістки Тетяни Чорновол. Його вивчали у штабі Євромайдану, а згодом Арсеній Яценюк передав його у міліцію.

Президент Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всі необхідні заходи для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.

Міліція своєю чергою озвучила три версії, які розглядає слідство: професійна діяльність, ДТП та провокація.

 

http://www.youtube.com/watch?v=p1R_V8uPL6U

 

http://www.youtube.com/watch?v=0LqUkv7oCDo#t=288

 

А трохи раніше у Харкові стався напад на одного з організаторів місцевого Євромайдану Дмитра Пилипця. Його побили і кілька разів вдарили ножем.

Отож, поки по усіх регіонах тривають суди за політичними мотивами, проти активістів почали застосовувати відвертий кримінал.

 

http://www.youtube.com/watch?v=teQ0Pi-gwv4

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>