На Волині чиновник звільнився, бо не хотів бути причетним до нинішньої влади

Державний інспектор праці Горохівського району Територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області Сергій Заєць написав заяву на звільнення за власним бажанням, оскільки не має наміру продовжувати працювати на владу.

Чиновник фактично з самого початку долучився до акцій протесту проти політики режиму Януковича, звірячого побиття студентів на Майдані у Києві та зриву європейського курсу України. Їздив у Київ на Майдан, захищав барикади, чергував на посту.

«Я хотів би, щоб мій вчинок став прикладом для всіх держслужбовців України та Волині. Не потрібно боятися. Ми давали присягу на вірність народу України. А ця влада знущається з нього. Чиновники так само потерпають від гніту режиму. Ми маємо бути поруч з народом, а не служити корумпованій, злочинній системі, яка прирікає українців на бідність, безправ’я», - цитує слова Сергія Зайця Прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>