На Прикарпатті п’яний сусід зґвалтував 2-річну дівчинку

Поки батьків не було вдома, до багатодітної прикарпатської родини навідався п'яний сусід. Він вигнав старших братиків та сестричок надвір і зачинився в помешканні з найменшою 2-річною дівчинкою. Нелюд зґвалтував крихітку.

Сталося це у Городенківському районі Івано-Франківської області. Одна з дівчат запідозрила лихо і по мобільному зателефонувала матері, яка в той час була далеко від дому. Стривожена жінка відразу викликала війта - попросила якомога швидше навідатися до неї додому. На жаль, чоловік не встиг запобігти біді: коли сільський голова зайшов у помешкання, дівчинка уже була зґвалтована. Він затримав нелюда, який таке скоїв, і відразу викликав правоохоронців та медиків.

Зараз дівчинка перебуває в обласній дитячій клінічній лікарні. За зґвалтування малолітньої 39-річному чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років, повідомили в обласному управлінні МВС.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>