Костопільчанина судили за збут наркотиків

Прокуратура Костопільського району Рівненщини закінчила досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням місцевого мешканця у зберіганні та збуті наркотичних засобів, вчинених повторно. Встановлено, що чоловік неодноразово збував канабіс. Загалом підозрюваний реалізував майже 80 грамів суміші, ще 20 грамів виявили у помешканні під час обшуку.

– Костопільчанин вчинив вказаний злочин ще до закінчення випробувального терміну, який йому було призначено судом за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням). Підозрюваний сприяв проведенню досудового розслідування, визнав свою вину та погодився на угоду з обвинуваченням, — розповіла державний обвинувач, заступник прокурора Костопільського району Тетяна Павлюковець.

Обвинувальний акт разом із зазначеною угодою скеровано до Костопільського районного суду. Чоловіка засудили до 6 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>