Провладний майдан розійшовся – адепти курсу Януковича намагалися отримати обіцяні гроші

«Антимайдан», зібраний на підтримку курсу президента Януковича в Маріїнському парку Києва, згорнули. Як заявив комендант наметового містечка Олександр Зінченко, мітинг припинили, щоб зустріти новорічні свята у колі сім'ї, пише «Українська правда».

У центрі Києва біля одного з офісів Партії регіонів учасники провладного мітингу в Маріїнському парку влаштували акцію протесту: активістам не виплатили обіцяну винагороду. Мітингувальники заявили, що після завершення акції вони не отримали грошей від посередників, передає «Радіо Свобода».

«Нас більше 80 чоловік. Кожному платити обіцяли по 100-200 гривень за день ... Більше 1000 доларів в цілому. Якщо порахувати, там божевільна сума виходить. Нам все заплатили, але не нам, а людям, які повинні були гроші нам віддати. А вони в останній день поїхали, десь «загубилися», - кажуть учасники мітингу у Маріїнському парку.

«Ми за президента на площі (у Маріїнському парку) об'єднувалися, за Росію, за батьківщину, прийшли туди з усією душею і серцем, а тут так некрасиво з людьми чинять, таке свинство», - кажуть обурені мітингувальники.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>