У Ковелі чоловік розбив вітрину банку і потрапив у лікарню

Наряд Державної служби охорони у місті Ковелі затримав зловмисника, який розбив вітрину відділення банку, коли той звернувся до медичного закладу.

Коли близько півночі у Ковелі наряд Державної служби охорони приїхав на спрацювання сигналізації до одного з відділень банків, міліціонери побачили розбите вікно. Міліціонери зауважили, що хулігану його вчинок не минувся даремно – на склі і на землі були сліди крові. Тож правоохоронці припустили, що поранений зловмисник потребує медичної допомоги. Тож правоохоронці попередили усі медзаклади й аптеки, що до них може звернутись людина з відповідними травмами. А вже через 40 хвилин із травмпункту ковельської лікарні до міліції зателефонували лікарі та повідомили , що до них із різаними ранами правої руки звернувся молодий чоловік, якого і затримали. Це 20-річний ковельчанин. Правоохоронці встановлюють всі обставини події, тож дадуть належну оцінку його діям.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>