На Рівненщині винесли вирок вбивці брата

Колегією суддів Острозького районного суду винесено вирок у кримінальному провадженні стосовно 62-річного Петра, який забив до смерті свого двоюрідного брата. Подія сталася влітку цього року в селі Країв Острозького району.

– Чоловік, перебуваючи на подвір’ї власного господарства, умисно  під час сварки, яка раптово виникла на грунті неприязних відносин, завдав брату чисельних ударів кулаком та дерев’яною палицею, яку знайшов на місці, та не менше трьох ударів ногами. З метою доведення до кінця свого злочинного умислу, направленого на заподіяння смерті родичу, до кінця продовжив його побиття вже у будинку, – розповіла державний обвинувач, Острозький міжрайонний прокурор Любов Ковальчук. – Під час досудового та судового слідства обвинувачений визнав себе винним у інкримінованому йому злочині, щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину.

Суд визнав Петра винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>