У Рівному затримали серійного крадія-рецидивіста

У липні минулого року 27-річного Тараса за численні крадіжки та грабежі засудили до 4 років позбавлення волі. Щоправда, суд звільнив його від відбування покарання терміном на 2 роки. Проте за 2 місяці Тарас знову взявся за старе.

У одному із секонд-хендів Рівного чоловік взувся у кросівки, залишивши на прилавку свої зношені туфлі, й вибіг з магазину. Спроби продавця наздогнати спритника виявилися марними. Того ж дня Тарас обікрав у аптеці пенсіонерку. Чоловік майже щодня вчиняв крадіжки: зірвав із шиї студентки золотий ланцюжок, відбирав мобільні телефони, обкрадав магазини, гаражі та квартири.

Затримати зловмисника вдалося працівникам міліції, розслідуючи грабіж у секон-хенді. Продавчиня впізнала у молодикові грабіжника, розповіли у прес-службі міліції міста Рівного.

Нещодавно Рівненський міський суд завершив розгляд справи. Тараса визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 2, 3 ст. 185 (крадіжка) і ч.2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) КК України, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 4 роки та 6 місяців.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>