На Рівненщині затвердили мережу пунктів пробного ЗНО

Відповідно до спільного наказу управління освіти і науки Рівненської ОДА та Львівського Регіонального центру оцінювання якості освіти випускники шкіл області мають можливість пройти пробне тестування наступного року у 23 пунктах. П’ять створено в обласному центрі. Це Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж, загальноосвітні школи Рівного №№ 6, 8, 9 та 19. Решту – в навчальних закладах усіх районів області.

Нагадаємо, пробне ЗНО школярі зможуть скласти у березні наступного року. 22 березня відбудеться перевірка знань з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської; а 29 березня – з математики, історії України, біології, географії, світової літератури. Пробне тестування є платним для учасників і неприбутковим для організаторів. Вартість одного тестування для кожного учасника складає 89 гривень.

А саме зовнішнє незалежне оцінювання проходитиме з 3 до 27 червня 2014 року.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>