Українські клуби отримали суперників у Лізі Європи

16 грудня у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/16 Ліги Європи УЄФА з футболу. На цій стадії Україну представляють аж чотири клуби. Як відомо, усі троє представників нашої «Дніпро», «Динамо» і «Чорноморець» подолали груповий раунд турніру, також до них додався «Шахтар», який посів третю сходинку у своїй групі у Лізі Чемпіонів.

Отож, за підсумками жеребкування «гірники» зіграють з чеською «Вікторією», яка теж вилетіла з Ліги Чемпіонів. «Динамо» гратиме з іспанською «Валенсією», «Дніпро» – з англійським «Тотенхемом», «Чорноморець» – з «Ліоном». Матчі цієї стадії відбудуться 13 і 20 березня, кияни і дніпропетровці перші поєдинку проведуть вдома, а одесити і донеччани на виїзді.

Також під час жеребкування склали сітку й 1/8 фіналу. У разі проходження у цей раунд «Чорноморець» зустрінеться з переможцем пари «Вікторія»-«Шахтар», «Динамо» виходитиме на переможця дуету «Лаціо»-«Лудогорець», а «Дніпро», здолавши «Тотенхем», очікуватиме на наступного суперника у протистоянні ПАОК-«Бенфіка».

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>