У Луцьку покупці супермаркетів збиратимуть кошти для нужденних дітей

Волинська обласна громадська організація «Ми плюс» розпочала щорічну благодійну акцію «Чужих дітей не буває», яка відбувається в рамках однойменного проекту. Захід організовується у м. Луцьк вже кілька років поспіль, починаючи з січня 2006 року.

Упродовж 16-18 грудня 2013 акція «Чужих дітей не буває» розпочнеться зі збору благодійної допомоги від покупців у супермаркетах торгових мереж «Наш Край», «Колібріс», «Пакко», «Наш», «Тигрес», «Фуршет», «Салют». Фіналом акції стане різдвяний концерт 8 січня, організований вихованцями ВОГО «Ми плюс» для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Після закінчення концерту відбудеться вручення подарунків та продуктових наборів цим сім’ям.

Крім цього, в рамках акції «Чужих дітей не буває» заплановано:

– влаштувати поїздку до Рожищанського притулку для неповнолітніх і будинку пристарілих;

– новорічні привітання для дітей з ДЦП, які проходять лікування у санаторії для батьків та дітей «Дачний»;

– 6 січня — допомога та вручення продуктових наборів бездомним;

– 11 січня – флешмоб «Різдвяна колядка» (спів колядок на Театральному майдані, народні гуляння).

В рамках проекту організатори заходу відвідають сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з метою привітання з новорічно-різдвяними святами.

Організатори: ВОГО «Ми плюс» спільно з «Луцьким міським центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді» за підтримки СГО «Молодіжна Платформа».

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>