У Луцьку чоловік вночі влаштував стрілянину з автомата та пістолета

Тридцятирічний мешканець Луцька, який працює адвокатом, підігрітий чималою дозою алкоголю, влаштував у Луцьку стрілянину з автомата Калашникова та травматичного пістолета на зупинці громадського транспорту. Мотиви дій чоловіка зрозуміти важко. На зупинці він посварився з компанією молодих людей.

– Встановлено, що нічний візитер нецензурно висловлювався, зрештою у результаті словесного конфлікту із автомата двічі пролунали постріли вгору. Молоді люди намагалися його заспокоїти, але зловмисник дістав травматичний пістолет і поцілив в одного із хлопців. На щастя, куля застрягла у куртці. Зрештою його обеззброїли, при цьому молодикові ще й дісталося на горіхи, – розповів міліцейській прес-службі начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Марчишак.

Нині стрілок перебуває у лікарні. Правоохоронці вилучили зброю, призначили ряд експертиз. Триває досудове розслідування, розпочате за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За озброєні розбірки чоловік може сім років провести за ґратами.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>