Учні – за тверезе життя

Майже місяць тривав конкурс творчих робіт «Краще тверезе життя» серед учнів різних шкіл Луцька. Його організатори Волинське православне братство тверезості імені святого праведного Іоанна Крондштатського та управління освіти Луцької міської ради і не сподівалися, що так багато дітей візьмуть у ньому участь. Як зазначив голова братства протоієрей Степан Ярема, у сім’ї потрібно пропагувати духовні цінності:
– Лише людина, незалежна від шкідливих звичок, може бути здоровою і щасливою. Приємно, що дітям допомагали батьки, а отже, вони спільно обговорювали проблеми алкоголізму, куріння, наркоманії. Такий захід проводиться вперше у нашому місті, а може, й в Україні. Впевнений, що він спонукає учнів задуматися.
В актовому залі НВК №26-ліцею відбулося нагородження переможців. У номінації «Кращий малюнок» перше місце зайняла учениця школи №10 Маргарита Єрмейчук. Перше місце за кращий письмовий твір отримав Дмитро Романцов зі школи №13, а призерами у номінації «Краща мультимедійна розробка» стали вихованці школи №11 Владислав Шевчик та Діана Лук’янець. Цим та іншим призерам вручили подяки та подарунки від спонсорів цієї доброї справи.
Зі щирими словами до дітей, їхніх батьків та педагогів звернувся митрополит Волинський та Луцький Ніфонт.
Руслана ТАТАРИН,
м. Луцьк
  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>