Волинська прокуратура відстояла житло для сироти

Володимир-Волинський міжрайонний прокурор у суді відстояв право власності на житлову квартиру для юнака, який виріс у інтернатному закладі. Ще у 1993 році, коли хлопцеві було 2 роки, його батьків позбавили батьківських прав, а його та двох його сестричок помістили в інтернати. Згідно з рішенням виконавчого комітету сільської ради, за неповнолітніми дітьми було закріплено частину житла в селі Заріччя Володимир-Волинського району.

Між тим, повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області, з досягненням повноліття, зареєструвати право власності на житло юнаку не вдалось, оскільки свідоцтво про право власності на нерухоме майно сільською радою не видавалось. Відтак, задля захисту житлових прав хлопця, сестри якого відмовилися від своєї частки житла на його користь, Володимир-Волинський міжрайонний прокурор звернувся із позовом до суду, який задовольнили.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>