У Луцьку на пожежі врятували хвору жінку

Під час гасіння пожежі багатоквартирного житлового будинку на вулиці Данила Галицького у Луцьку вогнеборці врятували пенсіонерку.

Працівники ДСНС, у складі трьох відділень 2-ої державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки, оперативно прибули на місце події. Жінка, яка викликала рятувальників та очікувала їх прибуття, повідомила, що на другому поверсі будівлі перебуває її тяжко хвора сестра, яка не в змозі самостійно пересуватися.

У складі ланки газодимозахисної служби командир відділення Анатолій Кропива, старший пожежний Альфред Невельський та пожежний Олег Зенцов пробили через димову завісу і винесли на свіже повітря 87-річну жінку. Стареньку госпіталізували у міську клінічну лікарню.

Як повідомили в УДСНС України у Волинській області, нині потерпіла перебуває у задовільному стані. Вогонь знищив частину перекриття будинку, пошкодив оздоблення стін. Причина виникнення пожежі встановлюється.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>