На Волині рецидивіст вкрав дитину

Ця подія сколихнула Рожище. Зник семирічний Сергійко. Хлопчик зі своєю сестричкою та сусідськими дітлахами грався у сніжки у дворі будинку. До них підійшов молодий чоловік і запропонував гратися у хованки. Коли гра почалася, він непомітно викрав Сергія. Кілька годин батьки самотужки розшукували дитину, а далі звернулися до міліції. На пошук задіяли близько 200 правоохоронців. Двоє з них помітили дитячі сліди поблизу залізничної колії. Хоч було темно і сліди були плутані, та міліціонери близько другої ночі таки вийшли у полі до закинутої будівлі без вікон та дверей. Там прямо на підлозі лежав хлопчик, загорнувшись у сіно.

Як повідомили у прес-службі волинської міліції, затримали й викрадача. Це 24-річний мешканець Рожищ, раніше судимий. Нині з’ясовують всі обставини злочину та мотиви. Як засвідчили лікарі, у хлопчика немає серйозних травм.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>