На Хмельниччині ревнивець забив опонента й викинув у полі

До чергового убивства призвели ревнощі на Хмельниччині. Чоловіка побили до смерті й тіло викинули на мороз посеред поля.

Сталося це у Шепетівському районі. До чергової частини міськвідділу міліції від агронома однієї з місцевих фірм надійшло повідомлення про те, що у полі між селами Ленківці та Білопіль виявлено труп невідомого чоловіка. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Було зрозуміло: 25-річний чоловік помер не своєю смертю.

Невдовзі стали відомі подробиці трагічних подій. Конфлікт виник на грунті ревнощів: загиблий був колишнім співмешканцем обраниці убивці. Чи фігурує у справі зрада, поки невідомо, але через стосунки своєї коханої з колишнім новий кавалер просто скаженів. Того вечора вирішив по-своєму розібратися з молодиком. Він покликав на підмогу двох дорослих синів та зятя. Виманивши чоловіка з дому, підозрюваний накинувся на нього. Лупцював бідаку руками, ногами та палицею… Коли ж той перестав дихати, повантажив труп на віз і вивіз за село у поле.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>