В Україні погіршується погода

Протягом 10-11 грудня на території України очікується погіршення погодних умов, яке буде супроводжуватися зниженням температури, налипанням мокрого снігу, а на дорогах – ожеледицею. Про це повідомила під час брифінгу начальник відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометеорологічного центру Людмила Савченко.

Ускладнення погоди, яке виникло на початку тижня обумовлене тим, що на територію України переміщується циклон з північного заходу. Його центр знаходився на північно-західному кордоні України і Білорусії. Протягом 9 грудня він рухався у південно-східному напрямку, через Київ і далі у напрямку Запоріжжя.

Період ускладнення погодних умов триватиме лише 2 доби – 10-11 грудня. Надалі морози почнуть слабшати до –3...-8°С вночі, а вдень від 0 до – 5°С. Таким чином, 12 грудня на всій території України очікується невеликий мокрий сніг, а денна температура повітря буде дещо вищою від 0°С.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>