За повторне зґвалтування при карпатець отримав 6 років тюрми

Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі 27-річного чоловіка, який зґвалтував студентку одного з вузів Прикарпаття. Обтяжуючою обставиною стало те, що він раніше уже був судимий за аналогічний злочин.

Як повідомили у прес-службі Івано-Франківського міського суду, того вечора зловмисник був у стані алкогольного сп’яніння. На одній з вулиць обласного центру він помітив дівчину, яка йшла вулицею сама. Він вирішив за нею прослідкувати. Коли студентка увійшла у під’їзд, забіг слідом, приставив до горла лезо і, погрожуючи розправою, задовольнив свою статеву пристрасть. Пізніше на суді він свою вину заперечив, однак свідки, які забігли у під’їзд на крик дівчини, упізнали в обвинуваченому ґвалтівника. Зважаючи на всі обставини, суд призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі з відбуванням у кримінально-виконавчій установі. Крім того, чоловікові також доведеться сплатити своїй жертві 12 тисяч гривень моральної компенсації.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>