До Ковеля собака їздить… на скутері

Пупс любить кататися з господарем

Пупс любить кататися з господарем

Маленький, чорненький дворняга Пупс – улюбленець сім’ї Володимира Чауса із села Білин Ковельського району. Він не лише двір справно охороняє, а й супроводжує господаря у всіх його справах. Не думайте, що всюди бігає слі-дом. Ні, Пупс – сучасний собачка, не хоче бити лапки, тому щойно почує, як у гаражі заводиться скутер, одразу стрибає на місце біля ніг водія. Не важливо: господар, його син чи донька за кермом. Дуже вже любить їздити. Отак катається не лише селом чи до лісу, а й до Ковеля шість кілометрів мандрує. Не лякає тварину рух великого міста та проїжджаючі повз автомобілі. А перехожі здивовано озираються та усміхаються, побачивши незвичайного пасажира.

– Наш Пупс – дуже розумний, – хвалить собаку Володимир. – Взяли його маленьким у сусідньому селі Скулин. Уже три роки живе у нас. Має свій характер. Спробуй не взяти Пупса із собою в дорогу – ображається. Голову нахилить і так із докором дивиться. А що вже чуття має: як тільки я збираюся на заробітки, крутиться поряд, з рук не злазить – знає, що мене тривалий час не буде вдома. Я вважаю, що маленькі дворняги найрозумніші і найвідданіші серед інших собак, і ніхто мене в іншому не переконає.

Руслана ТАТАРИН,

Волинська область

Фото автора

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>