Після аплодисментів президента Євромайдану влада там влаштувала криваве побоїще

Те, що сталося у Києві в ніч на 30 листопада одразу після завершення саміту у Вільнюсі, де Янукович намагався довести, що його метою є курс на євроінтеграцію, шокувало як Україну, так і увесь світ. Очевидно, в той самий час уже було дано команду про зачистку студентів на Євромайдані. Ця «йолка» на крові дітей увійде в історію України. Ми побачили справжнє обличчя Президента і ті цілі, які він перед собою ставить.

Жоден українець не повірить у те, що таке рішення одноосібно міг прийняти начальник київської міліції Коряк, який невдовзі взяв удар на себе, вигороджуючи міністра внутрішніх справ Захарченка. Ще цинічнішою є заява Президента, що він нікого не може звинувачувати. І міністр внутрішніх справ далі виконує свої обов’язки…

За даними інформаційних джерел, дві тисячі беркутівців о четвертій годині ранку напали на невелику кількість молодих людей, які залишилися ночувати на Євромайдані. Били усіх без розбору, хоча ніхто спротиву не чинив. Ті, кому вдалося втекти з Майдану Незалежності, знайшли прихисток у Михайлівському соборі. Є люди, які пропали.

І якщо ні Президент, ні Прем’єр-міністр не знають, хто віддає такі накази, то кому потрібна така влада? Завтра хтось може наказати стріляти по українцях з автоматів.

Не виключено, що сценарій розгону євродемонстрантів був підготовлений кремлівськими режисерами, про що свідчать відпрацьовані повідомлення на російському телебаченні, які абсолютно далекі від реальних подій. І цілком ймовірно, що там прагнуть повернути ситуацію так, аби ввести сюди війська. Не треба забувати, що в Криму стоїть досить потужна військова база і у вільному режимі працює розвідка. А п’ята колона в Україні надзвичайно потужна…

Депутат-регіонал із Севастополя уже збирає підписи зі зверненням до Росії: «…Надати військову й іншу допомогу братньому народу, Уряду та Президенту України для захисту суверенітету країни, російського населення та інших регіонів України. Просимо узгодити з Урядом України введення на територію країни військових сил Російської Федерації для захисту від армії США і їх натівських агресорів». Відбувається відвертий розкол України. Цікаво, як на це відреагує прокуратура – стаття тут очевидна.

Зараз усе залежить від українського народу: проявить він свою силу і єдність чи ні, не сподіваючись на політиків-опозиціонерів?

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>