Уряд, який хочуть відставити, не прийшов у ВР – довелося проголосувати за його запрошення

У Києві тривають масштабні акції протесту. 3 грудня мітингуючи блокують приміщення Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. Тим часом в українському парламенті відбувається пленарне засідання. На ньому опозиційні фракції ініціювали розгляд питання відставки уряду у зв’язку із застосуванням сили проти мирних мітингувальників та журналістів у Києві 30 листопада та 1 грудня. На засідання мали з’явитися й самі міністри на чолі з Миколою Азаровим, адже голосування питання їх відставки без їхньої присутності є нелегітимним. Депутати від фракції Партії регіонів мотивували відсутність уряду на засіданні неможливістю потрапити до приміщення ВР через блокування будівель.

Отож депутати від «УДАРу» запропонували додатково проголосувати за запрошення урядовців на пленарне засідання ВР. За це рішення проголосували 368 народних обранців із 411 зареєстрованих, в тому числі і Партія регіонів.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>