«Волинь» пішла на канікули з перемогою

Матч з «Металургом» для лучан мав надзвичайно принципове значення. По-перше, це був останній поєдинок року, та ще й на домашній арені, тому кращого варіанту для повернення боргів рідним уболівальникам складно було й знайти. По-друге, найгірший поки що матч у сезоні «Волинь» провела саме у Запоріжжі у першому колі. Там лучани поступилися з рахунком 0:3. Провалив поєдинок у Запоріжжі Сергій Сімінін.

Матч у Луцьку «Волинь» відіграла на максимальній концентрації, як зазвичай робить це у поєдинках з більш титулованими суперниками. Тому перший тайм пройшов без особливих шансів для обох команд. Перша ж справжня нагода перетворилася у гол. Точніше це Ерік Бікфалві перетворив звичайний навіс від Редвана Мемешева у шедевр. Досі складно уявити як Ерік спромігся поцілити у верхній кут воріт, які вже пробіг, і робив це у боротьбі із захисником. Окрім саме голу можна пригадати хіба що ще одну атаку «Волині». Лучани розіграли класичну багатоходівку, яку завершував Сергій Сімінін. Його удар парирував воротар.

Більш комфортний рахунок для себе лучани забезпечили уже на початку другого тайму. І знову в організації гольової атаки взяв участь Бікфалві. Еріка не так часто можна помітити за чорновою роботою, проте цього разу він поборовся за м’яч з гравцем «Металурга» поблизу власного штрафного майданчика і одразу ж дальнім пасом вивів Селіна на побачення зі Старцевим. Голкіпер металургів вибіг далеко за штрафний майданчик, тож форвард «Волині» просто проскочив його на швидкості і потім відправив м’яча у порожні ворота.

Лучани, тримаючи у пам’яті матч у Запоріжжі, не проти взяти повноцінний реванш і робили усе, щоб забити третій гол. На побачення зі Старцевим виходив Дмитро Нємчанінов, слід за дебютним голом «дубль» міг оформити Селін, проте обоє схибили.

Щодо гостей, то вони за 90 хвилин награли на один стовідсотковий момент. Після подачі кутового Юсов уже пробив у порожній кут воріт «Волині», але туди несподівано влетів ще один гравець «Металурга», і від нього м’яч пішов за межі поля.

 

«Волинь»-«Металург» З. – 2:0

 

Голи: Бікфалві (19), Селін (50).

«Волинь»: 74. Кичак, 3. Сімінін, 6. Шиков – к, 23. Шершун, 8. Нємчанінов, 88. Скоба, 15. Матей (16. Шіш, 76), 10. Бікфалві, 79. Бабатунде (7. Гошкодеря, 60), 11. Мемешев (14. Масло, 90+1), 19. Селін.

«Металург» З.: 1. Старцев – к, 3. Баліч, 8. Максимов, 7. Матяж (14. Шевчук, 78), 17. Нестеров, 2. Сахневич, 44. Юсов, 9. Гавриш, 21. Штурко, 11. Годін (24. Платон, 70), 30. Лео.

 

http://www.youtube.com/watch?v=bz2SG-BI2Mw

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>