У Києві заблокували входи до Кабміну

Учасники акції протесту проти політики влади України за допомогою автомобілів заблокували рух автотранспорту по вулиці Грушевського у Києві, на якій розташований головний вхід в будівлю кабінету міністрів країни.

На вулиці Грушевського з боку будівлі Верховної Ради в хаотичному порядку посеред проїжджої частини стоять 10 легкових автомобілів з прапорами України та Євросоюзу, пише УНІАН(http://www.unian.ua/news/608808-mitinguvalniki-zablokuvali-ruh-transportu-pid-kabminom.html).

На місці присутні співробітники державтоінспекції, однак вони не пред'являють ніяких претензій мітингувальникам. Водіїв в машинах немає.

Основна група мітингувальників розташувалась напроти центрального входу в будівлю Кабміну посеред проїжджої частини. Вони тримають в руках прапори з символікою партії «Свобода» і державні прапори України. Вхід в будівлю кабміну заблокований автобусами, а також шеренгою міліціонерів. Спецназу біля будівлі уряду не видно.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>