У Києві штурмували Банкову – міліція вистояла і побила журналістів

У Києві радикально налаштовані мітингарі та провокатори спробували штурмом узяти Адміністрацію Президента на вулиці Банковій. Правоохоронців закидали бруківкою, фаєрами. Огорожу до міліцейського кордону прорвали за допомогою грейдера. Зупинити наступ на беркутівців спробував народний депутат Петро Порошенко, який долучився до координації дій опозиції. Проте його теж ледь не побили. Спробували зупинити агресію й прості мітингувальники, які живим ланцюгом закрили міліціонерів.

Перший натиск агресивно налаштованих людей стримали бійці внутрішніх військ без повного екіпірування. Для того аби запинити натовп використовували шумові та газові гранати. Проте коли ситуація набрала загрозливого стану, на передній план вийшов спецпідрозділ «Беркут», який відтіснив мітингувальників. При цьому спецпризначенці знову відзначились, по звірячому виливши усю злість на журналістів.

 

http://www.youtube.com/watch?v=mRnxaQQE2_s

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>