Сиплеться фракція ПР у Верховній Раді – втеча з корабля

Уже двоє депутатів офіційно вийшли з фракції Партії регіонів у Верховній Раді. Першою про це заявила Інна Богословська 30 листопад. Також вона повідомила, що припиняє членство у цій партії.

Про вихід із фракції ПР заявив і головний фінансист помаранчевого майдану Давид Жванія. Про це повідомила його прес-служба.

«Я вже заявив, що на чолі виконавчої влади в державі стоять зрадники, які «будують Європу в Україні» за допомогою «беркутівського кийка» та знущань над людьми. Вони перейшли моральну межу, пробудивши в собі «тиранозаврів» радянської епохи, щоб зробити з України «Загублений світ», - цитує слова свого шефа прес-служба Давида Жванії.

Депутат з фракції Партії регіонів Віктор Бондар має намір подати заяву про вихід з фракції. Про це він розповів «Українській правді» в суботу.

«У понеділок я подам заяву про вихід з фракції. Також ми проводимо переговори (про вихід з фракції) з достатньо великою групою депутатів», - додав він, але відмовився назвати кількість депутатів.

Також в українських ЗМІ з’явилася інформація, що через незгоду із кривавим розгоном Євромайдану у Києві у відставку подав глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>