1 грудня у Луцьку народне віче на Театральному майдані

1 грудня 2013 року на 13 годину політичні партії ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», УДАР, громадська ініціатива «Третя республіка» та Євромайдан скликають усіх волинян на народне віче проти встановлення диктатури Януковича.

«Влада замахнулася на святе: право народу обирати і на сам народ. Це – зрада національних інтересів. Влада дала дозвіл на свавілля», - наголошується у відозві до волинян.

Опозиційні сили Волині закликають волинян до загальної мобілізації та готовності їхати до Києва для захисту України. Також у людей просять записуватися у волонтери на Євромайдан та приходити на народне віче 1 грудня.

«Ми звертаємося до представників бізнесу, усіх громадян, спроможних допомогти фінансово і матеріально. Євромайдану потрібні ресурси для розгортання своєї роботи у Луцьку і на Волині. Політики і громадськість тепер разом повинні вигнати зрадників із владних крісел та країни». – йдеться у зверненні.

Зазначимо, що 1 грудня у Києві відбудеться загальноукраїнське народне віче. Початок о 12.00. На ньому громадські лідери та лідери опозиційних партій оголосять про подальший план дій.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>