У Володимирці буде сучасна лікарня

Тамтешню стару поліклініку реконструюють під лікувальний корпус. Робочу нараду з будівельниками провів голова облдержадміністрації Василь Берташ. Він поставив фахівцям завдання працювати за найновішими технологіями, аби створити пацієнтам європейські умови. Після реконструкції в лікувальному корпусі розташують реанімаційне відділення, якого нині в районній лікарні немає. Також покращать умови для хірургічного. Окрім сучасних операційних блоків, збудують двомісні палати з санвузлами, облаштують потужну вентиляцію.

На об’єкті нині працюють 150 будівельників. Вони вже укріпили аварійні фундамент і стіни, перекрили й утеплили дах, замінили вікна. Окрім зовнішніх робіт, фахівці також почали перепланування палат і кабінетів, оскільки 60% площ донині використовували неефективно. За словами головного лікаря Володимирецької ЦРЛ Івана Караїмчука, після реконструкції консультативно-діагностична поліклініка залишиться на 3-4 поверхах, а 1 та 2 відведуть під приймальне, хірургічне та реанімаційне відділення.

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>