Селищний голова передплачує преси на тисячу гривень

Активний передплатник Ростислав Баюрський

Активний передплатник Ростислав Баюрський

Минулого четверга у Вишнівці провели день передплатника. Незважаючи на свято Михайла, у місцевому поштовому відділенні було людно: вишнівчани розраховувалися за комунальні послуги, купували і передплачували улюблені видання на наступний рік. Зайшов зробити передплату і селищний голова Вишнівця Ростислав Баюрський. Розговорилися, і з’ясувалося, що Ростислав Васильович є затятим шанувальником друкованого слова: він передплачує газет і журналів на тисячу і більше гривень, загалом близько 30 комплектів.

Голова розповів, що значні суми на передплату витрачає вже понад 20 років. Робить це заради живого інтересу до всього, що відбувається в Україні і світі.

За словами завідувачки відділення поштового зв’язку Алли Москаль, Ростислав Баюрський є чемпіоном з передплати у районі. Переважно середня вишнівецька сім’я має вдома дві-три газети.

У день передплатника селищний голова Вишнівця передплатив також і «Вісник+К», з яким раніше був знайомий завдяки інтернет-сторінці.

Світлана Клос,

Тернопільська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>